...ناگفته هایم...

امروز ، اولین روز از باقی زندگی شماست

...ناگفته هایم...

امروز ، اولین روز از باقی زندگی شماست

معرفی صنعت تولید کنسرو ماهی و بسته بندی میگو:

معرفی صنعت تولید کنسرو ماهی و بسته بندی میگو:

صنعت کنسرو سازی ماهی یک صنعت تبدیلی است و ماده خامی با عمر نگهداری پایین به

محصولی با عمر نگهداری بالا تبدیل می شود

معرفی صنعت تولید کنسرو ماهی و بسته بندی میگو:

صنعت کنسرو سازی ماهی یک صنعت تبدیلی است و ماده خامی با عمر نگهداری پایین به

محصولی با عمر نگهداری بالا تبدیل می شود.جز صنایع تبدیلی در مواد غذایی است یعنی

ماهیت مواد غذایی کلا تغییر می کند و یکی ازمهمترین روشهای متداول فرآوری ماهی و

سایرآبزیان است که سلامت و استفاده آسان و طولانی مدت آن در نتیجه تأثیرات ناشی از حرارت

و سایر مراحل تولید تضمین می گردد.کنسرو ماهی نیز محصولی است که طی فرایند حرارتی به

منظور حفظ ونگهداری آسان و طولانی مدت وبه صورت آماده مصرف تولید می گرددو سرانجام

نیزمی توان ازقابلیت مصرف وسلامت آن مطمئن بود.البته کنسرو ماهی ، بر اساس نوع ماهی ،

اندازه ماهی ، ترکیب شیمیایی بدن ماهی ، نوع تقاضای مصرف کننده وسایر شرایط از قبیل

افزودنیهای گوناگون وپخت اولیه ماهی،شکل، اندازه و جنس قوطیها متفاوت است.ولی در

صنعت بسته بندی میگو ماهیت مواد اولیه تغییر نمی کند

لازم به ذکر است که این جزصنایع غذایی گروه 1_ب  کد 1000است.

بررسی آلودگی زیست محیطی فرآوری میگو:

ردیف

آلودگی هوا

موادزائدجامد

فاضلاب

شدت آلودگی

دریافت میگوی سرد

    

   ضایعات عفونی

TS, عوامل عفونی

کم

شستشو با آب

   

BOD,COD

TDS

        متوسط

نگهداری درپودر یخ

BOD,COD

کدورت

متوسط

بازرسی وجداسازی روی نوارتفکیک

        بو

ضایعات عفونی وپاتولوژیک

        

سایزبندی با دستگاه سورتر

    ضایعات عفونی

  

         کم

شستشو با آب

BOD  کدورت

COD ,عوامل پاتولوژیک

       متوسط

غوطه وری درمتا بی سولفیت سدیم

SO2

  TDS

زیاد

چیدن در جعبه

    ضایعات سلولزی

           کم

انجماد درپلیت فریزر

CFC

          زیاد

بسته بندی درکارتنهای مادر

   کارتن

کم

نگهداری دربرودت     

CFC

           زیاد

انتقال وحمل با کانتینر

متابی سولفیت سدیم:

آلودگی هوای ناشی ازاستفاده متا بی سولفیت سدیم که از آن برای جلوگیری از سیاه شدن

میگوها استفاده می شود چرا که میگوها در اثر فعالیت های آنزیمی تغییر رنگ می دهند.

این ماده که به شکل محلول در آب استفاده می شود در اثر واکنش با آب گازSO2 تولید

می کند که برای انسان اثرات مضری در دستگاه تنفسی و اختلالات ریوی و...ایجاد می کند.

تماس این ماده برای پوست  نیز مضر است.

در صنایع غذایی علی الخصوص صنعت منظور میزان BOD,CODافزایش یافته و میزان

DO کاهش می یابد. در این صنعت به دلیل وجود ضایعات ماهی و میگوو ضایعات عفونی

و وجود خون وچربی بی ا دی و سی ا دی افزایش یافته و اکسیژن محلول کاهش می یابد.

بررسی آلودگی زیست محیطی کنسرو ماهی:

ردیف

آلودگی هوا

فاضلاب

مواد زائد

  شدت آلودگی

تحویل گیری

    

 BOD,CODکدورت

 

      متوسط

سرزنی

BOD,COD,TS

زیاد

تخلیه احشا

BOD,COD,TSS

 

زیاد

شستشوی ماهی

 

BOD,COD بالا

زیاد

انتقال به دیگ بخار

,SO2,NOx بوو بخار

 

 

زیاد

جداسازی استخوانها

بخارآب

BOD,COD,TSS بالا

ضایعات عفونی و پلاستیکی

زیاد

پرکردن قوطی

 

 

ضایعات عفونی

کم

نمک ریزی

TDS    بالا

 

روغن ریزی

 

BOD,CODبالا

    

زیاد

دربندی قوطی

 

شستشوی قوطی

PH بالا

زیاد

سالن اتوکلاو

SO2,NOx,CO2

 

زیاد

سالن قرنطینه

 

ضایعات عفونی

 

تاریخ زنی

 

 

 

انبار وعرضه

 

نظرات 0 + ارسال نظر
برای نمایش آواتار خود در این وبلاگ در سایت Gravatar.com ثبت نام کنید. (راهنما)
ایمیل شما بعد از ثبت نمایش داده نخواهد شد